Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe site, laatste clip & verdere planning

De oude website wordt vanaf vandaag vervangen door deze waar je nu op zit. Wil je op de hoogte blijven, voeg jezelf maar toe aan onze mailinglist. Alle ouwe emails worden door ons toegevoegd, je hoeft alleen te bevestigen.

De laatste vid clip van Mizt aan de Maas, geregisseerd door Rick Arnold, is "Je haalt nooit een Srananman neer" met een gastrol van Hans Worst, Rotterdams meest bekende hotdog verkoper. De reacties zijn tot nu toe lovend en de volgende productie is al in volle gang. Voor zij die het gemist hebben en dus nieuw zijn in de wereld van Mizt aan de Maas, bij deze....

Verder staat er een lijst aan singles klaar die de komende maanden je oren zullen komen verwennen. So be on the look(hear)out.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mijn Srefidensi gedicht....

Ik gooide vandaag, 25 november 2015, de 40 jarige onafhanklijkheid van Suriname, een video online van een gedicht dat ik toepasselijk vond om te delen met iedereen die deze onafhanklijkheid viert, bezint of bekijkt. Check hier:


Tijdje geleden geschreven, vandaag de stembanden doen beven. #40jaar #Srefidensi
Posted by MizT aan de MaaS on Wednesday, November 25, 2015

Alfabet Soep 5 (1-jarig bestaan)

Morgen is het weer zover. Een nieuwe editie van Alfabet Soep. Dit keer vieren we het 1-jarig bestaan. Het is een mooi jaar geweest en dat vieren we met een gevarieerde line-up en maar liefst 3 van onze "hit"soepen. Kom even langs!

Mizt aan de Maas presenteert: De Vonk (ep)