Doorgaan naar hoofdcontent

Video: Godin van de Tropen

Vrijdag 14 november a.s. presenteert Mizt aan de Maas om 19.00u. zijn eerste boek, Quasa’s Pepertje in boekhandel Donner aan de Coolsingel in Rotterdam. Op de deze avond zal Mizt wat gedichten voordragen, passages voorlezen, boeken signeren, als ook de titelsong ‘Godin van de Tropen’ akoestisch opvoeren met zijn stiefdochter, Joni May. De single is te downloaden via iTunes: https://itunes.apple.com/nl/artist/mi... . Aanlopend naar de presentatie is de begeleidende video van ‘Godin van de Tropen’ gelanceerd, die een scene uit het verhaal op licht komische wijze weergeeft. Geniet van de clip en kom vrijdag even langs.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mijn Srefidensi gedicht....

Ik gooide vandaag, 25 november 2015, de 40 jarige onafhanklijkheid van Suriname, een video online van een gedicht dat ik toepasselijk vond om te delen met iedereen die deze onafhanklijkheid viert, bezint of bekijkt. Check hier:


Tijdje geleden geschreven, vandaag de stembanden doen beven. #40jaar #Srefidensi
Posted by MizT aan de MaaS on Wednesday, November 25, 2015

Alfabet Soep 5 (1-jarig bestaan)

Morgen is het weer zover. Een nieuwe editie van Alfabet Soep. Dit keer vieren we het 1-jarig bestaan. Het is een mooi jaar geweest en dat vieren we met een gevarieerde line-up en maar liefst 3 van onze "hit"soepen. Kom even langs!

Mizt aan de Maas presenteert: De Vonk (ep)