Doorgaan naar hoofdcontent

Alfabet Soep, woordkunst & soep op je vrije zondagmiddag


Alfabet Soep is een laagdrempelig woordkunst evenement dat op zondag 15 november 2015 voor het eerst zal plaats vinden in Hostel Room Rotterdam aan de van Vollehovenstraat 62. Het betreft een zondag middag van 15u.-18u., waar acht woordkunstenaars in de breedste vorm hun passie voor zich doen spreken. In de pauze krijgt iedere gast een kom soep. Zowel 't entree als de soep zijn geheel gratis. Voor de eerste editie hebben we gekozen voor oma's erwtensoep en buurvrouw's linzensoep (vegetarisch). 

De sprekers van deze eerste editie zijn:
- Greg Cathalina (Den Haag)
- Carina Fernandes (Rotterdam)
- Christopher Blok (Utrecht)
- Poezhia (Rotterdam)
- Mizt aan de Maas (Rotterdam)
- Lucky de la Coix (Eindhoven)
- Joja (Rotterdam)
- Wil.iam Shakesbeard (Rotterdam)

Het is de doelstelling van Alfabet Soep om mensen samen te brengen in een gezellige huiskamersfeer om hun geest en hun maag te voeden. 

Tot zondag, 

Team Alfabet Soep

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mizt aan de Maas - Ongetiteld (Hoe voelt 't)

Alfabet Soep 5 (1-jarig bestaan)

Morgen is het weer zover. Een nieuwe editie van Alfabet Soep. Dit keer vieren we het 1-jarig bestaan. Het is een mooi jaar geweest en dat vieren we met een gevarieerde line-up en maar liefst 3 van onze "hit"soepen. Kom even langs!
Een fragment van mijn "ding" tijdens de SPOKEN Summer Tour in Bird, Rotterdam. Positive Vibes van iedereen...I enjoyed it...S/O naar Blaxtar voor dit platform.