Doorgaan naar hoofdcontent

Mizt aan de Maas presenteerde zijn ep, De Vonk in Bird, Rotterdam (w/ CUB & Pricilla Motman)

- Stichting De Nieuwe Lichting presenteert: Mizt aan de Maas, C.U.B. en Pricilla Motman - 

Op 9 maart 2017 presenteerde Mizt aan de Maas zijn EP, De Vonk in een volle zaal in Bird, Rotterdam. De avond bouwde gelijk vurig op met een spontane collab tussen Pricilla Motman (Saxofoon) en C.U.B. (Currently Untitled Band) tijdens de soundcheck. "Ain't no Sunshine". De leden van C.U.B. speelden de rest van hun set met gemak en het ijs was gebroken. De combi van zangeres Nychenda, beatboxer Yeonsoo en toetsenist Michael zorgt voor een minimale, doch volle eclectische sound. Pricilla Motman volgde hen op met haar Rootbased/MaWumb movement. Haar set was een combinatie van zwoele saxofoon klanken, spoken word, zang (Chandra Salpage) en ritme.
Mizt aan de Maas stond klaar en sloot gelijk aan na Pricilla. Th'Acquisition was Mizt's vertrouwde DJ en samen werd het feestje opgebouwd. Tussendoor kwam Mizt's stiefdochter en muzikale partner erbij en deden ze een paar akoestische nummers met gitaar. Uiteindelijk was het tijd voor "De Vonk". Alles 5 nummers werden energiek achter elkaar gespeeld en men kon de cd gelijk aanschaffen bij de merchandise tafel. De cd, als ook downloads/streams van De Vonk, is voorlopig exclusief te verkrijgen via miztaandemaas.bandcamp.com. Hier wat enkele foto's (by Gino Ginelli). Voor de volledige serie, kijk op Mizt's FB pagina. Krosi ALM bedankt iedereen die aanwezig was om dit moment met ons de delen. Lobi.

                      
                      
                      
                      
                      

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zomer Agenda 2017

18/6 - (Sranan) Spoken word bij Sranantongo dictee in Wimasanga (Rotterdam) *VERVALLEN*
24/6 - De Nieuwe Lichting Pop-Up concerten in de binnenstad van Rotterdam (Start: Black Widow)
30/6 - Spoken Word bij het Slavernij monument in Rotterda i.v.m Keti Koti
02/7 - Alfabet Soep Mini Fest - Frederiksplein (Crooswijk)
20/7 - Eendracht Festival - Eendrachtsplein (Rotterdam)
26/8 - Alfabet Soep x Camping Crooswijk
27/8 - Alfabet Soep x Camping Crooswijk

Alfabet Soep, woordkunst & soep op je vrije zondagmiddag

Alfabet Soep is een laagdrempelig woordkunst evenement dat op zondag 15 november 2015 voor het eerst zal plaats vinden in Hostel Room Rotterdam aan de van Vollehovenstraat 62. Het betreft een zondag middag van 15u.-18u., waar acht woordkunstenaars in de breedste vorm hun passie voor zich doen spreken. In de pauze krijgt iedere gast een kom soep. Zowel 't entree als de soep zijn geheel gratis. Voor de eerste editie hebben we gekozen voor oma's erwtensoep en buurvrouw's linzensoep (vegetarisch). 

De sprekers van deze eerste editie zijn: - Greg Cathalina (Den Haag) - Carina Fernandes (Rotterdam) - Christopher Blok (Utrecht) - Poezhia (Rotterdam) - Mizt aan de Maas (Rotterdam) - Lucky de la Coix (Eindhoven) - Joja (Rotterdam) - Wil.iam Shakesbeard (Rotterdam)
Het is de doelstelling van Alfabet Soep om mensen samen te brengen in een gezellige huiskamersfeer om hun geest en hun maag te voeden. 
Tot zondag, 
Team Alfabet Soep

Mizt aan de Maas presenteert: De Vonk (ep)